Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ROG TOTI USERI SA FIE ATENTI LA ACEST MESAJ: SITEUL SE MUTE PE O NOUA ADRESA: www.anime-jp.in-goo.com PROMIT CA IN APX O H VO REUSI SA TERMIN NOUL SITE SI MA SA VA TRIMIT LA TOTI UN PM CU NOUA ADRESA! VA ROG NU IGNORATI MESAJUL!
Number of posts : 198 Age : 33 Locatie : My darkness lite Registration date : 2006-06-28
Subject: Pareri 29.06.06 11:27
Un anime dragut, dar pe mine nu m-a prea impresionat, grafica lasa de dorit, la fel si soundtrakul, iar povestea nu e cine stie ce, nu am un pers preferat aici...
Dream Goddess-Yume Moderator
Number of posts : 50 Age : 32 Locatie : Land of unacomplished dreams Registration date : 2006-06-29
Subject: Re: Pareri 29.06.06 20:45
pey , mie mi`a placut cat de cat ... ideea e interesanta ... grafik e intradevar slaba , dar imi place cantecul de la inceput , in rest nu ma dau in vant ... personaj preferat am si anume pe Rei , caci imi place caracterul ei ...
dea91 Novice
Number of posts : 13 Locatie : From the lost world of angel Registration date : 2006-06-29
Subject: Re: Pareri 30.06.06 9:13
dap grafica este varza si doar melodia de la inceput este buna....dar povestea este foarte bun si imi place......dar grafica te omoara....of....
Sesshomaru King Novice
Number of posts : 4 Age : 32 Registration date : 2006-09-07
Subject: Re: Pareri 09.09.06 11:29
Mia placut NGE dar ca si la voi grafica lasa de dorit.