Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ROG TOTI USERI SA FIE ATENTI LA ACEST MESAJ: SITEUL SE MUTE PE O NOUA ADRESA: www.anime-jp.in-goo.com PROMIT CA IN APX O H VO REUSI SA TERMIN NOUL SITE SI MA SA VA TRIMIT LA TOTI UN PM CU NOUA ADRESA! VA ROG NU IGNORATI MESAJUL!
Number of posts : 198 Age : 33 Locatie : My darkness lite Registration date : 2006-06-28
Subject: Pareri 29.06.06 11:21
E dragut, dar imi place mai mult Slayers NEXT, personajul preferat e Lina
Dream Goddess-Yume Moderator
Number of posts : 50 Age : 32 Locatie : Land of unacomplished dreams Registration date : 2006-06-29
Subject: Re: Pareri 29.06.06 21:11
e un anime dragutz ... cel mai mult tot Slayers NEXT mi`a placut , iar personajul preferat tot Lina , dar imi mai place mult de Zelgladis
Kakashi Admin
Number of posts : 23 Age : 32 Locatie : Somewhere I Belong Registration date : 2006-06-29
Subject: Re: Pareri 29.06.06 21:14
Culmea mie imi place mai mult Slayers TRY. Mi se pare mai interesanta povestea: nu exista numai o singura Arma a Luminii si pleaca sa le caute. Dar cel mai mult si cel mai multimi plac fazele de la sfarsit cand lupta toti cu Armele Luminii. Personajul preferat este Zelgadis.
Dream Goddess-Yume Moderator
Number of posts : 50 Age : 32 Locatie : Land of unacomplished dreams Registration date : 2006-06-29
Subject: Re: Pareri 29.06.06 21:22
nush de ce , dar la Slayers TRY nu prea m`am uitat k m`a plictisit atat de tare k nu puteam sa fiu atenta la el , dar dak il gasesc pe net o sa incerc sa`l mai vad o data , poate poate mi`oi skimba parerea ......