Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ROG TOTI USERI SA FIE ATENTI LA ACEST MESAJ: SITEUL SE MUTE PE O NOUA ADRESA: www.anime-jp.in-goo.com PROMIT CA IN APX O H VO REUSI SA TERMIN NOUL SITE SI MA SA VA TRIMIT LA TOTI UN PM CU NOUA ADRESA! VA ROG NU IGNORATI MESAJUL!
Number of posts : 40 Age : 32 Locatie : city of black snow Registration date : 2006-09-02
Subject: cine ati vrea sa fiti 02.09.06 22:07
daca ati putea fi unul din personaje, care ati alege sa fiti? daca as fi baiat as fi sesshomaru-no coment daca as fi fata as fi rin-ca sa pot fi aproape de sesshomaru
Akate Founder Admin
Number of posts : 198 Age : 33 Locatie : My darkness lite Registration date : 2006-06-28
Subject: Re: cine ati vrea sa fiti 03.09.06 8:22
Daca as fi baiat as vrea sa fi Sesshomaru-no comment Daca as fi fata as fi Kikyo-no comment Nu am ales sa comentez la fiecare personaj in parte datorita faptului ca pot spune la ambele acelasi lucru...simplu amandoua seamana perfect cu mine la personalitate...sunt la fel de rece si fara sentimente(sau cel putin asa spun toti cei pe care ii cunosc eu) cu Kikyo ma aseman cel mai mult asa ca, cred ca ati inteles.
pretty_kagome Sweet Angel
Number of posts : 61 Age : 35 Locatie : Sengoku Period Registration date : 2006-08-23
Subject: Re: cine ati vrea sa fiti 03.09.06 12:22
dak as fi baiat,as alege sa fiu inu sau miroku dak as fi fata,as alege sa fiu kagome sau sango de ce?!pt k sunt personajele mele preferate,de aia ^_^
Inuyasha Novice
Number of posts : 17 Age : 31 Registration date : 2006-09-06
Subject: Re: cine ati vrea sa fiti 07.09.06 9:54
daca as fi baiat as fi sesshomaru daca as fi fata as fi kikyio
Florin12 Novice 2
Number of posts : 43 Age : 34 Locatie : Rm.Sarat Registration date : 2006-10-21
Subject: Re: cine ati vrea sa fiti 29.10.06 7:50
Daca as fi baiat...dar sunt baiat...asa k Sesshomaru sa fie. La fata nici nu vreau sa ma gandesc...defapt nu stiu cred k Kagura.