nuysora Novice
Number of posts : 8 Age : 31 Registration date : 2006-08-22
| Subject: Dragostea, un lucru bun sau o fantezie? 01.09.06 19:32 | |
| Toti ne lovim de fenomenul asta...dar...ce e dragostea? Sau de ce se tem atatia de ea? Eu zic ca dragostea nu are varta insa trebuie sa avem grija cu ea pentru ca uneori poate rani...iar ranile se pot extinde...Poate pentru unii dragostea este o fantezie pentru ca sunt superstitiosi sau au trecut prin asta si au dat-o in bara! Dar altii cred ca dragostea e buna pentru ca ai ocazia sa-ti gasesti perechia si sa-ti impartasesti in sfarsit sentimentele cu cineva drag! Voi ce credeti? de care parte sunteti? | |
|
Akate Founder Admin
Number of posts : 198 Age : 33 Locatie : My darkness lite Registration date : 2006-06-28
| Subject: Re: Dragostea, un lucru bun sau o fantezie? 01.09.06 20:24 | |
| Pai sincer dragostea e ciudata, o singura data am iubit pe cineva cu adevarat si la mine faza cu ranitul nu tine, el a plecat si nu cred ca o sa il mai vad dar nu m-a ranit nici macar nu am plans desi nu pot sdpune ca am fost fericita, oricum nu prea merita dragostea...o spun din propria experienta. | |
|
pretty_kagome Sweet Angel
Number of posts : 61 Age : 35 Locatie : Sengoku Period Registration date : 2006-08-23
| Subject: Re: Dragostea, un lucru bun sau o fantezie? 03.09.06 12:40 | |
| dragostea este si frumoasa,dar si ciudata uneori dragostea e ceva pur,momente petrecute alaturi de persoana iubita multe chestii | |
|
lizzuka Novice
Number of posts : 9 Age : 32 Locatie : departe... Registration date : 2006-10-20
| Subject: Re: Dragostea, un lucru bun sau o fantezie? 20.10.06 21:53 | |
| Opinie personala: Dragostea este pur cerebrala, la o adica senzatiile alea pe care le simti cu 'fluturi in stomac' s.a., tin doar de pasiune, adrenalina s.a. Ma rog, eu una nu cred in dragoste, iubire... nu la cea dintre un el si o ea... ca alte tipuri de iubire, ori mai bine spus afectiuni. Fiecare cu parerea sa... ps: daca vreodat ma voi indragosti, atunci, poate mi se va schimba opinia . | |
|
Suigintou Novice
Number of posts : 22 Age : 34 Registration date : 2006-11-09
| Subject: Re: Dragostea, un lucru bun sau o fantezie? 11.11.06 13:57 | |
| cred in dragoste si are partile ei bune si partile ei rele...si eu am fost indragostita si inca mai sunt... am trecut prin fff multe lucruri rele si bune si dragostea e mult mai complicata uneori decat credeti... acum cateva luni s-au intamplat in viata mea lucruri graoznice si tragice din cauza dragostei... din fericire am cam uitat trecutul si incerc sa fiu fericita alaturi de persoana pe care o iubesc acum... dar tot spun k uneori e mai bine dak nu iubesti pe nimeni... | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Dragostea, un lucru bun sau o fantezie? | |
| |
|