Stiu dar aici e fictiune si de aceea eu scriu mereu povesti..tampite..dar daca iti place ideea uite continuarea,o si mai au si stafiile scapari,nu?Capitolul 1: O zi normala.
Mayu era in parc si astepta o prietena sa isi faca aparitia.
Chiar cand se aseza pe banca pasi mari si gratiosi,plini de viata se indrept-au spre ea....era o fata inalta cu parul negru ca penele ciori(nu am avut alta idee,ce-a cu abanosul e in alba-ca-zapada) si draguta ca o zi racoroasa de vara.Fata era o prietene mai veche de a lui Mayu si se cunoste-au foarte bine,de obicei cand aveau probleme discutau una cu alta,ei bine se pare ca Daiana avea acum o problema si o chema-se pe Mayu in parc pentru ai zice :
Daiana: Cat ma bucur ca ai venit....am o mare problema........parintii mei au plecat cu afaceri si ....nu prea vreau sa stau singura,te rog,vino si stai cu mine cateva zile,numai cateva....
Privirea,ochii de catelus ai Daianei erau foarte convingatori,aceasta privire o facea pe Mayu sa nu o refuze niciodat ,iar cu un glas foarte...hazliu Mayu spuse: Bine,dar doar cateva zile.Hai sa imi i-au si eu haine si sa ii spun mamei ca dorm la tine.OK?
Daiana: Normal.
Pasii garatiosi ai fetelor se indrept-au acum catre apartamentul lui Mayu,aveau acelasi pas lent,cu aceasi privire fixata si cu aceasi tacere ucigatoare.Au ajuns in fata apartamentului lui Mayu,nici aici tacerea nu se rupse,pasira amndoua in casa folosind pasul lent si ne auzit,Mayu isi facu un bagaj tot in tacere si apoi se indepta spre bucataria unde era mama ei.
Aici tacerea ucigasa trebuia rupta,si ce-a care facu asta fu Mayu:
Mayu: Mama,parinti Daianei au plecat cu afaceri si ea sta singura,as putea sa dorm la ea cateva zile pentru a nu e simti singura?Ma lasi?
Mama: Darga mea Mayu,sti bine ca ai scoala.Dar daca promiti ca iti iei manualele si iti faci temele te las,dar o avertizare sa primesc sau o reclamatie de la dirigintele tau ca nu mai iesi din casa pana la 18 ani.
Mayu: Da ,mama,promit sa imi fac temele,acum plec.Pa.
Mayu stia ca ce spune mama ei nu e adevartat,stia ca niciodata nu ar pedepsi-o,stia prea bine cum reactioneaza si in nici un caz nu ar pedepsi-o.
Fetele se intoarsera spre casa Daianei folosind un pas mai rapid .Acel pas lent disparu,doarece bagajul lui Myu era prea greu pentru a te lasa sa te misti lent si gratios.Dupa ce trec prin parc ajung la casa Daianei .Mayu cunostea prea bine casa si isi aseza frumos si cu atentie hainele in dulapul pe care il folosea cand venea la prietena ei,apoi se shimba in niste haine de casa cu iepuri si litere pe ele dupa care isi lua papuci si se indrepta spre bucatarie pentru a face un ceai.
In bucatarie deja se simtea mirosul ceaiului de fructe,dar cum?Mayu nu ajunse acolo ,inca.Fata grabi pasul si azunse in bucataria plasata sub camera Daianei.Deschise usa cu actipilduri si inra in camera vazandu-si prietena asezata la masa si sorbind ceai.
Daiana : I-a un loc si bea ceai.
Mayu scoase un zambet si se indrepta gratios catre ceasca pusa in dreptul unui scaun gol.Se aseza pe el si incepu sa soarba ceaiul lasand din cand in cand o privire in ceasca de inox.
Daiana se hotara ca tacerea sa dispara.
Daiana: Si....ce mai faci?
Mayu zambeste usor si apoi printre buze sopteste si mai usor: Bine.M-am mutat la prietena mea.
Daiana nu se putu abtinu,aseza usor cana pe farfurioara,lua un servetel si isi tampona fata dupa care:
Daiana,cu un glas de credeai ca are nasul infundat: Asa deci,Madam Mayu,cum spuneti ca e ceaiul asta de fructe?
Mayu aseza si ea cana pe farfurioara se ridica de la masa si se apropie de prietena sa razand in soapta.
Mayu: O, buna,dar ii mai trebuia niste lamaie.
Daiana se prinse ca asta ar fi o gluma si izbucni intr-un ras.
Mayu nu se putu abtine si se aseza usor la masa facand din servetele un fel de castel dupa care scoase un zmbet malefic si incepu sa zica: Noapte ,noapte a servetelelor,ridicate si omoar-o pe nonlamaista asta de Daiana.Si lua in mana doua servetele incepanda sa o alerge pe Daiana prin toata casa.
Daiana strigand pantru a nu rade: O nu,sunt prea tanara ca sa mor.
Mayu o prinse din urma pe prietena ei si se trantira amndoua pe covorul din camera in care tatea Mayu si incepura sa rada pana la lacrimi.
Va urma.........
Asta a fost inceputul unde Mayu se ......prezinta in viata de zi cu zi ,iar Daiana arata asa: http://www.animestampede.com/wallpapers … rfight.jpg . Astept critici.