Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ROG TOTI USERI SA FIE ATENTI LA ACEST MESAJ: SITEUL SE MUTE PE O NOUA ADRESA: www.anime-jp.in-goo.com PROMIT CA IN APX O H VO REUSI SA TERMIN NOUL SITE SI MA SA VA TRIMIT LA TOTI UN PM CU NOUA ADRESA! VA ROG NU IGNORATI MESAJUL!

HomePortalGallerySearchLatest imagesRegisterLog in

Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!!

Go down 
3 posters
AuthorMessage
nuysora
Novice
Novice
nuysora

Number of posts : 8
Registration date : 2006-08-22

Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!! Empty
PostSubject: Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!!   Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!! Icon_minitime22.08.06 19:33

Sal!!!! Dupa cum vedeti ma numesc nuysora(deocamdata no real name..)...Pasiunile mele....pasiuni....Sa ma joc pe PC....sa desenez....si sa ascult muzica.....Anime-urile mele favorite sunt Kaleido Star...Mew Mew Team....si multe altele....Cam atat despre mine....Sper sa ma acomodez cat mai repede...Bai-bai!!!!
Back to top Go down
Akate
Founder Admin
Founder Admin
Akate

Female
Number of posts : 198
Registration date : 2006-06-28

PostSubject: Re: Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!!   Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!! Icon_minitime22.08.06 20:57

Hello nuysora, ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul si te-ai prezentat, in calitate de sefa a echipei de administrare a siteului iti urez un calduros bun venit in comunitatea noastra, sper sa te acomodezi bine si nu uita de traditionalul "Happy posting and no spam"
Back to top Go down
http://animeheart.heavenforum.com
Kakashi
Admin
Admin
Kakashi

Male
Number of posts : 23
Registration date : 2006-06-29

PostSubject: Re: Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!!   Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!! Icon_minitime22.08.06 22:09

Bine ai venit nuysora! Iti zic si eu Happy Posting si sa iti faci noi prieteni pe aici!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!!   Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!! Icon_minitime

Back to top Go down

Salutare la toata lumea!!!! i'm new!!!
Back to top 
Page 1 of 1