Kaleidostarfan Novice
Number of posts : 1 Age : 39 Registration date : 2006-10-21
| Subject: Fan anime nou 21.10.06 10:48 | |
| Salut , sant Diana , cred ca sant cea mai mare de aici (am 21 de ani) , ma uit la anime de pe la 10 ani si primul anime pe care l-am vazut a fost Candy-Candy, iar al doilea Sailor moon. Sant prietenoasa , optimista , animeul meu preferat este Bokura ga ita (un anime romantic si realist care se difuzeaza abia acum in Japonia) , alte anime care mi-au placut mult:Ayashi no ceres, Nana, Mai Hime, Noein, Aishiteruze baby. Cam atat despre mine , imi pare bine ca sant aici | |
|
Akate Founder Admin
Number of posts : 198 Age : 33 Locatie : My darkness lite Registration date : 2006-06-28
| Subject: Re: Fan anime nou 21.10.06 18:04 | |
| Hello Kaleidostarfan bine ai venit in mica comunitate animeheart, care sper eu se va mari in curand...ce pot spune, happy posting and have fun! PS1:Ce muzica asculti? PS2:avem acelasi nume | |
|
lizzuka Novice
Number of posts : 9 Age : 32 Locatie : departe... Registration date : 2006-10-20
| Subject: Re: Fan anime nou 21.10.06 21:58 | |
| Bine ai venit! Pai... 2 intrebari: a) Citesti manga? b) Care este cartea (romanul) tau preferat? PS: Nu am văzut pānă acum Bokura ga ita, asa ca nu pot sa-mi fac o parere despre el, dar daca e nou, atunci sunt si eu curioasa sa il vad . | |
|
Ayame Novice 2
Number of posts : 47 Age : 33 Locatie : From a frozen world Registration date : 2006-09-12
| Subject: Re: Fan anime nou 26.10.06 14:47 | |
| Nana fan ^-^... Toti fanii vechi ai animeul spun despre Cnady-Candy... Ma intreb oare cu ce era acesta... Si ca sa nu deviez de la ceea ce vroiam sa iti spun intial bine ai venit! | |
|
Dream Goddess-Yume Moderator
Number of posts : 50 Age : 32 Locatie : Land of unacomplished dreams Registration date : 2006-06-29
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Fan anime nou | |
| |
|